Ahad, 7 November 2010

Dah JUmpA!!!!!!!!!!!!! BestnYA........

assalamualaikum
 

haiiiiiii
sehari dua ni aku suka sngt sbb aku dah jumpa dgn kawan2 mase sklah dulu.
dah lama duk cari ,akhirnya pencarianku berakhir.....
alhamdulilla...........
syukur pada Tuhan sbb die masih seperti dahulu perangainya....
masih gile2............hahahah
walaupun status dah berubah namun sikap rendah diri masih ade pd
beliau........
ramai kawan2ku dah berjaya,
ade kerjaya , ade keluarga bahagia,bahagia ke dieorg????
insyaallah aku doakan agar mereka semua bahagia seperti ku hendaknya....
masaalah aku sekarang bile kat fb aku add dieorg , dieorg wak tak tahu je...
ok sekali dua aku ingat dieorg busy.....tiap kali dieorg muncul aku add tp hamper
1 pun die org tak balas.....
kecewa jap aku , aku tanya pada diri kenape die org tak nak jawab aku tanya khabar die org??? adekah aku tak same taraf dengan die org????
adakah kerna aku tak bekerja????bukan aku tak nak kerja tp hubby aku tak kasi .
tak kan kerna itu kalian tak nak kawan dgn aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
takkan aku nak letak biodata aku bekerja ,berjawatan tinggi baru kalian nak kawan dgn aku........huhuhu.........kecewa kejap aku
dulu kalian ok je kawan dgn aku , tp sekarang kenape tak kukuhkan lg perhubungan itu??aku bukan berharap kalian datang bersujud kat kaki aku ....
aku minta kalian balas je bile aku add kalian..
tak kiralah kalian sendiri ke yg nak jawab @ kalian nak pas kat anak ke suami ke unt balas mesej aku....
bukan aku tahu pun ,janji setiap aku add kalian boleh balas balik tak kiralah 2-3 patah pun janji balas....
tak kisahlah kalau kalian tak nak kawan , masih ade lg org yg nak kawan dng aku....
huhuhu pujuk diri sendiri napok.....dah tua bangka nak merajuk...
 takde maknanyaa.....hihihi....







2 ulasan:

Fuziani JSR berkata...

Ye ke??? x kan sampai gitu kot.... sabarlah, agaknya mrk x perasan atau sibuk...

dwaty berkata...

salam saya ada tag join contest...jom tgk
http://dwaty85.blogspot.com/2010/11/kids.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tinggal jejak ya!!!