Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2011

UCaPkAn seLAMAt tINggAL............

assalamualaikum..... hai sedihnya hr ni aku terpaksa ucap selamat tinggal pada kawan ku sbb tia dah pindah balik kg...........sedih rasa hati ini..... walaupun aku baru rapat dgn die , tp aku rasa susah nak lepaskan die bnyk yg die telah ajar aku mcm mna nak kawan , mcm mna nak buat kek.... hahahha.... itu yg utama sbnarny....... hehehe....... tak boleh lah nak merasa kek yg sedap dah..... terpaksa buat sendiri lepas ni kalau nak makan... huhuhu........... apa2 pun semoga kat tempat baru nnt die tak lipa aku kat cni.... hihihi......

ROtI JaLa !!!!!!!!!!!!

Imej
assalamualaikum***
hai .........
hari ni kita masak roti jala....
bolehlah kalau nak makan, tp nak jual jauh lg
hahaha
pg2 biasalah kita kena ceria ...
tambah bila makan roti jala , bertambahlah senyum........huhuhu
sempat lg kita masak .......
mailah kalau nak rasa.........
hehehehe......



















SAYA MAHU LUCKY DRAW DARI YATIE EPISODE !

Imej
assalamualaikum..... jom join saja suka2 ....mana tahu dapat hadiah.....hahaha tadi saya lawat blog nur aisyah humairah ....baca yg die punya n3..... menarik pula etikalnya....so apalagi mencuba je lah ..... mna tahu kalau ade nasib boleh menang ...hahhaha
ok nak letak sapa ya 2 org ni??? susah juga ni... ok ury  &  wrmrsbrown  laaaa....ok misi nak dapatkan hadiah selesai...... kalau nak tahu selanjutnya , klik SINI...... selamat join....hihihi





YE KE!!!!!!!

assalamualaikum............hai 
wah akhirnya ak berjaya dapatkan resepi kek serawak hahhaha dah lama ak tunggu nak resepi , tapi tak pernah dapat... bukan tak de , kat laman web banyak ... masaalahnya tak pernah nak menjadi..... ade tu ak pun tak tahu ape kebenda bahan tu.... semua nama pelik belaka...... hahhahah resepi ni kawan ak yg bagi.... mula2 die tak kasi tapi pujuk main pujuk  hhahahah dapat juga akhirnya...... nak tahu menjadi ke tak tungguuuuuuuuuuuuuuuu bila dah siap kita letak kat sini ya..... sabarrrrrrrrrrrrr hehehehe............ teruja sngat2 nak lihat kek serawak ku nyg pertama menjadi ke tak.... macam mnalah rupa kek tu ya!!!!!!!!!!!!!! **********************************************************

AKHIRNYA MENJADI

assalamualaikum
hai semua jumpa lg ya harap2 sudilah baca n3 sy ni hr ni sy masak setelah sekian lama  akhirnya menjadilah nasi minyak.... panggil punya panggil kawan2 datang cuma 1org je yg datang hahhaha die org pergi beraya rupanya hahahha ak masak nasik bukan main banyak lg tp ak tak salahkan die orang sbb kita orang memang tak cakap awal2 pun nak buat so paham2 je lah kalau die orang tak datang... huhuhu makan sampai esok lah jawabnya

novel

Imej
assalamualaikum
hai ape khabar semua terima kasih ya sebab sudi singgah kat sini tak ade yg menarik kat sini sy tak tahu nak tulih ape sebenarnya masih tercari2 idea untuk menulus kat blog ni sy tahu ramai kat luar sana suka membacakan... sy pun sama ... ini sebahagian koleksi novel yg ada pada sy minat pada novel memberi idea pada sy untuk membuat pustaka mini kat rumah sy.. huhuhu ade la juga yg datang pinjam novel2 tersebut
ini sebahagian dari novel yg sy ada
setiap bulan wajib sy beli paling sedikit 2 biji, 
paling banyak lebih dr 5 biji hehehe kadang2 sy fikir membazir je saya beli ni semua bila fikir semula tak membazir pun malah banyak memberi saya  pengajaran dalam hidup ini.... banyak kata2 yg boleh di ambil sebagai penaik semangat sehari2. daripada buat benda tak berfaedah baik kita membaca ade juga ilmu, yg pastinya hobi ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::