Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2010

Dah JUmpA!!!!!!!!!!!!! BestnYA........

Imej
assalamualaikum
haiiiiiii sehari dua ni aku suka sngt sbb aku dah jumpa dgn kawan2 mase sklah dulu. dah lama duk cari ,akhirnya pencarianku berakhir..... alhamdulilla........... syukur pada Tuhan sbb die masih seperti dahulu perangainya.... masih gile2............hahahah walaupun status dah berubah namun sikap rendah diri masih ade pd beliau........ ramai kawan2ku dah berjaya, ade kerjaya , ade keluarga bahagia,bahagia ke dieorg???? insyaallah aku doakan agar mereka semua bahagia seperti ku hendaknya.... masaalah aku sekarang bile kat fb aku add dieorg , dieorg wak tak tahu je... ok sekali dua aku ingat dieorg busy.....tiap kali dieorg muncul aku add tp hamper 1 pun die org tak balas..... kecewa jap aku , aku tanya pada diri kenape die org tak nak jawab aku tanya khabar die org??? adekah aku tak same taraf dengan die org???? adakah kerna aku tak bekerja????bukan aku tak nak kerja tp hubby aku tak kasi . tak kan kerna itu kalian tak nak kawan dgn aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takkan aku nak letak biodata aku…

Ape CuTi Dah HabiSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imej
ASSALAMUALAIKUM. haiiiiii kahkahkah.... ade lg rupenye ye , ingatkan dah takde.. hari ni hr isnin hr yg buat aku jd manusia yg malas  setelah 1minggu bercuti... lama tuuuuuuuuu hihihi orang dah bagi kita cuti  ape lagi cuti je lah bukan kita yg minta... hehehhe kalau bab cuti laju je,, tp bab kerja bukan main lg culas banyak betul alasan ... kalau cuti waktu ni biaselah duk menternak tahi mata... wak baja pokok bunga... selagi tak dapat 1 kilo jng harap nak bngun.. kihkihkih... bila mase kerje mulelah tersengguk2 mulelah mulut macam mulut buaya,singa,harimau semua ade ,segala haiwan duk ternak kat bibir ade luas , ade kecil, ade yg malu2, macam2 ade....... ade pepatah kate bukan saya kate... kalau nak nengok seseorang cantik ke tak, tengoklah waktu menguap... haaaaaaaaaaa mase tu baru tau seseorang tu canti ke tak. adui ngatoknya aku, asyik tersengguk2 ... macam burung belatuk pokok kelape... hihihi. ok aku nak kena selesaikan tuntutan mata jap tak boleh tnguh2 dah ni  dah teruk sngt2aku rase....... huhuhuhu... ok byee…

Frust + Kecewaa =!!!!!!!!!!

Imej
Assalamualaikum.............................haiiiiiiii



hari ni aku sgt kecewa n terasa hati dgn makcikku yg kaya raya ni... tau la aku dok kaya mcm die kira boleh makan , boleh berteduh , ade kenderaan  tanpa naik kenderaan berbayar kira  aku dah kaya la tu,... tak perlu duit bertimbun, kereta 2-3 biji, rumah banglo  baru di  katakan kaya tp memang betul die kaya...hihihi kalau tak bahagia buat apekan sepatutnya kita bersyukur dengan ape yg kita perolehi dr pemberian Allah pd hambanya ......... balik pada isu sebenarnya......... 2 minggu lepas die ade cakap nak dtg kl antar anak die naik k/terbang pg mesir jam 3 pg... "ok aku ade kat rmh dtgla"....aku cakap dng die, tel tak , ape tak ... pg ni aku tel kg tnya mak , "makcik jd ke tak mari kl"...."jadi" mak cakap... aku tak dapat nak tel makcik sbb die dok kasi no hp die aku cuma ade no fon rmh je.... mak cakap "makcik bertolak dr rmh jam 2ptg lagi" kira mlm td dah sampaila..... 1call pun die tak call kita org, bukan x …

????????????????

assalamualaikum.......................................hai



 aku tak tahu nak coret ape kat cni.. nak luah perasaan aku buat masa ni rase tak kena dng tajuk pule.. jd aku pun coret je lah ape2 je yg aku rase nak  conteng kertas putih ni aku rase nak marah tp x tahu nak marah sape aku rase nak nangis , tapi aku tak tahu nak nangis pasal ape aku nak gelak tapi aku tak tahu nak gelak ape yang kelakarnya  aku nak menjerit  tapi aku takut die org kata aku gila pula aku nak melompat2 tapi takut die org kata mcm beruk baru keluar zoo aduhhhhh semua tak kena ......buat aku serba salah nak luah takut salah paham tak luah aku yg merana.....dok soksek,soksek pening kepala deng ni kalau aku  tulis kat cni , org lain baca aku tak  kisah sngat sbb die org tak kenal aku,  aku pun tak kenal die org... masaalahnya kalu makcik ni jumpe blog aku habis  pasti die bercerita dng makcik tu, lagi pun, makcik satu lg tu die tahu blog aku.. ni yg jadi masaalah pd otak aku ni yg terpaksa buat kerja unt tuanya.... tak luah aku stress..…