Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2010

Aku Di Tinggalkan!!!!!!!!!!!!!

assalamualaikum::::::::::::::::::::::::hai


hahahhaak tngok tajuk macam sedih je... tp sebenarnya sedih jugok la... sebab aku kena tinggal dng suami... die kena khusus kat perak bukan lama pun 3hr je...huhuhu terpaksalah tinggal br2 je dng aiman die orang pergi dng bas naik kat ppd kat shah alam kalu tak jaga anak dah lama aku pun ikut.. hihihi tu sbb aku sedih , dah lama aku tak pergi melancong katakan tambahan pergi pulau.. nak ikuttttttttt terpaksalah aiman pergi sekolah naik van. awal la jawabnya anak aku 2-3 hr ni.. huhuhu kalau tak tak 8.15 abah die tak jalan dr rumah ke sekolah aiman ambil masa 5minit je... tp kalau jln kaki dlm 15 minit juga.. bukan aku tak nak antar aiman aku pg ade anak...jd tak boleh nak antar lagi pun aku mane reti bawa kereta huhuhu...... ok lah sampai cni je la... nak pg makan jap...hihihi................

Angin Dengan FB !!!!!!!!!!!

assalamualaikum :::::::::::::::::::::::::haii

aku ade fb.. ok setiap kali nak balas @ komen fb aku mesti bermasaalah.. setiap kali nak send mesti tak lepas punya aku tak tahu kenapa boleh jadi mcm tu setiap kali aku send mesti kluar post,post,post naik geram aku dng post ni hihihi sebnarnya aku dok paham ape dio nok  die suruh buang spam ok aku pun buang spam tp masih tak jd jg... hmmm naik malah nak buka fb..... tolong la aku mcm mna aku nak wak lg  klau boleh cekik dah lama aku cekik fb ni.... adui tensyen jap aku ni tauuuuuuu huhuhu ok dah ilang aku punya amarahku ini  bye lain kali jumpa lagi....bye, bye,bye

Tahu2 je duit ade!!!!!!!!

assalamualaikum.....haiiiiiiii


hari ni sekali lagi duit aku melayang
tahu2 pula mesin ni aku ade duit,
masa ni la die rosak
semalam aku pergi ioi
cari  punya cari ade lah yg berkenan di jiwa ini
rasa nak ambil pd mlm tu juga
tp
nasib baik suami ade
die kata kite menjelajah pasaraya ke pasaraya lain pula
cari yg betul2 suka  n murah
aku pun melencong ke alamanda
last2 jumpa jg ape yg kita org berkenan....murah...tp besar...
hihihi......
lega hati dapat yg baru...........seronok jp dapat barang baru
tak seronok bila duit baru melayang2 masuk poket org lain.
huhuhu........(^>>^)

Telur Dadar Bermayonis (^...^)

assalamualaikum................haiiii



hari kita nak kongsi 1 resepi bru, takde la bru sngat, kalau tak percaya jom kita cuba.....hihihi bahan23 biji telur1 biji bawang merah (dihiris)sedikit mayonissedikit perasasedikit garamsedikit sos cili/sos tomato1 biji lada besar (dihiris) cara2 masak.... masukkan semua bahan di atas dan pukul sampai rata...kuali panas dan masukkan telur tadi ke dlm kuali...dah masak sedia unt di makan (2 org)
cuba jng tak cuba,,kalau anda cuba pasti tak rugi, hihihi... selamat mencuba resepi baru ni tau :) maaf gambar tak dapat nak sertakan sbb tak da kamera....rosak...huhuhu....... (^u^)::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::(*..*)

1 Persahabatan (^>>^)

Imej
assalamualaikum........hai semua



hari ni benar2 aku rase sedih, bukan ape kawan ku hr ni dah out kan aku dari hidup die.... aku betul2 rase bersalah..... masaalahnya bukan aku yg cerita kisah die orang lain yg burutkan die tp  aku yg kena tempiasnya.. aku sms dia senyap aku tel dia beralasan,, ape lg yg aku harus buat unt dia maafkan aku smlm dia last jg baby,... akan aku ingat smpai bila2... walaupun die tak cakap nak putuskan psahabatan ini tp aku boleh baca ape yg dia nak cakap.. dia dah tak percayai aku lg. die pun dah mula melarikan dr dari ku, masaalahnya dia yg bercerita pd org yg salah, org yg tak boleh pegang amanah, die lupa die bercerita pd semua org, lastnya mcm ni yg jdnya... aku tahu die kebelakangan ni  bnyk masaalah, tp  ..........aku tak tahu nak cakap ape.. aku kesian dng die  tp dlm kasian tu ade geram juga.. aku pesrah jika itu yg termaktub unt ku... pandai2 la lepah ni aku bawa diri ya.... orang dah tak suka.. nak buat mcm mna kan....... huhuhu   ( :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::…

Aku Wanita!!!!!!!!

Imej
aassalamualaikum........
haiiiiiii............




ni keja aku hari2.nak tak nak mesti kena buat
bestnya dapat rehatkan diri sekali sekala...
ni nyayi ke ape ni??  buaya pun pandai nyayi??



bila ade hawa pasti adam pun ade...hihihi....akukan wanita~~~~
inilah yg aku mahu,..keluarga bahagia.....bahagia gitu...hihihi

Salah Faham!!!!!!!!!!!!!!

Imej
assalamualaikum.........haiii sihat semuanya....harap2 shat ya..............
aku nak kongsi satu cerita aku..... aku tak tahu nak luah kat mna lg... kerna salah faham aku di cemuh dng kata2 yg padu tp sakit telinga ini mdgarnya...... rahsia dia ,bukan aku aje yg tahu , tp ramai kenalan kami yg tahu. walaupun bukan semua yg tahu.... bila tuan punya ini dtg m'nyerang   bila sudah kena cuci dng tuan punya diri mula lah nak tuduh org2 yg dia percayai mmgang amanah kononnya sebarkan itu ini, pdhal dia salah cerita pd org salah unt mmgang amanah dia,,,ade juge org mcm ni ya kat muka bumi nikan  buat mase skrang aku masih wak bodoh,  biar dia ingat aku bersalah n takut, org tngah panas , buat ape kita merayu cakap kita tak buat, bukan dia percaya pun kan api bila simbah minyak semakin menyalakan biarlah die lega2 dulu, baru kita jelaskan ,itu pun ........kalau  die nak dngar,,,kalau tak biarkan lah dia rasa nak kawan kita kawan,  dia rasa tak nak kawan kita undur... TUHAN ITU MAHAL ADIL kebenaran akan terbukti …

Sekali Lagi Umur Meningkat. :::::::::::)

Imej
assalamualaikum...........haiiiii  03/10 semalam sekali lagi umur suamiku bertambah bukan semakin muda, tapi semakin tu.....a.......hihihi  umur bertambah tp perangai cool je.....  suamiku terima kasih kerna menerima diri ini terima kasih kerna mencintai diri ini, terima kasih  kerna percaya pada diri ini, terima kasih kerna sayang akan diri ini, suamiku, aku ingin menjadi isteri yg mencintai diri mu, aku ingin menjadi isteri yg menjaga makan minum mu, aku ingin menjadi isteri yg pandai membuat kau tersenyum, aku ingin menjadi ibu pada anak2 mu, aku ingin menjadi isteri yang soleha........  suamiku..... sempena ulang tahun kelahiran mu , ingin aku ucapkan semoga ape yang kau inginkan tahun ini, tercapai,,,,,( bukan kemanisan MADU ), no no no noooo  dan   ::::::::::I LOVE U::::::::::::

Aku Adalah Aku, :D

Imej
assalamualaikum................
 haiiiiiiiiiiiii.................jumpa lg ya......harap kalian tak boring baca blog ni....hihihi



kenapa aku harus jadi diri orang lain??? harus megikut telatah dia orang???  kenapa aku harus menyembunyikan identiti diri ku sendiri??? kenapa aku tidak boleh mengikut naluri ku sendiri aku, adalah aku. aku bukan kamu, aku bukan mereka, aku bukan dia, aku adalah aku, aku ingin menjadi diri ku sendiri,  aku tidak perlu mengikut kehendak orang lain, aku tidak perlu menjadi orang lain  semata2 menjaga hati mereka, menjaga perasaan mereka, aku ingin menjadi diriku sendiri, yang bebas kemana kaki melangkah, yang bebas berbuat apa saja, yang bebas untuk berkata-kata, aku adalah aku, aduih!!!  penatnya jari ini.. sambung lain kali ya....hihihi bye