assalamualaikum haiiii semuaaaa.

Konsep powergold senang jer
1. Join ahli
2. Beli emas harga ahli.. buat tabungan tiap2 bulan.. harga emas sentiasa meningkat saban tahun.. kita beli hr ini 1g rm166, 2020 nanti 1g berharga rm503 (andaian)
3. Kalau rase berminat nak jadi tokey emas boleh jual on9 dan off9.. ada e-katalog di sediakan utk ahli.. ada untung runcit kerana beli harga ahli dan jual harga pasaran.
4. Kalau tak minat nak jual emas boleh share je kebaikan menabung emas dgn adik beradik dan kawan2.. biar semua kawan2 pon celik emas mcm kita.. menabung sikit2 utk masa depan...
Sbb apa kena share..??
Kita nak bangsa kita semua celik emas..
jgn terpedaya dgn skim pelaburan emas yg kena bayar modal besar.. dijanjikan pulangan lumayan bulan2.. last2 apa pun tak dapat.. kena tipu.. powergold.biz beli emas kita pos emas.. emas ada ditangan..
Dan sbb apa kn share???
Rekemen kawan join ahli ada bonus
Kita beli emas ada bonus
Kawan yg kita rekemen beli emas pon kita dapat bonus
Lagi ramai kita rekemen lagi bnyak kita dapat bonus..
Sampai satu masa kita beli emas dr powergold.biz cuma guna duit bonus dr powergold
Menabunglah emas dr skrg jgn tunggu ada duit yg bnyak baru hendak mula.
Mulakan sedikit demi sedikit , lama-lama jd bukit
Sekiranya anda mendapat bonus mahupun tunggakan gaji, maka jgn bazirkannya perkara yg kurang berfaedah sebaliknya manfaatkan sebaik mungkin..
Pengalaman saya , inilah masanya untuk sy menambah stok simpanan emas sy , biarlah saya tak bergaya dgn hand bag baru, beg baru, pakaian mengikut trend , tudung mengikut fesyen mahupun kasut baru. Saya memang kurang minat membazir dan membeli bila ada keperluan, jarang sangat ikut kehendak hati. Namun sejak mengenali simpanan emas , saya menjadi lebih berhati- hati supaya tidak membazir ( 2 Kali ganda)
1gram 1bulan 1keluarga
Whatsapp  013-3979078utk join ahli.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tiramiksu