Khamis, 10 September 2015

Ada untung ke pwg ni???

��APA KEUNTUNGANNYA JIKA HANYA JOIN SEBAGAI AHLI PASIF SAHAJA? TIDAK BEMINAT BUAT TRADING (MENJUAL) DAN NETWORKING

1) KEUNTUNGAN DARI KENAIKAN HARGA EMAS
Untung bila harga emas naik .. sebagai CONTOH ..katakan hari ini kita beli EMAS RM154/1gram
seandainya tahun 2020 harga EMAS naik RM503/1gram kita dah untung -+RM350 setiap gram

2) JIMAT
Anda jimat RM20 dari setiap belian goldbar 1 gram, jika sebulan anda beli 1 x 12 bulan , anda dah jimat RM240, DAH BALIK MODAL YURAN KEAHLIAN, jika simpan bertahun2 sudah berapa anda JIMAT? anda rugi atau tidak ? harga ahli untuk goldbar 1 gram 999.9 Powergold dijamin lebih murah dari harga pasaran, SILA CHECK harga goldbar 1 gram di kedai2 emas atau lain2 syarikat yang jual Online, check harga goldbar 1 gram ye..jangan check harga emas 916 pula ye, ramai yang masih buta emas tapi berlagak pandai lepas tu kondem..tabiat ORANG KITA

3) SPREAD JUAL BELI TERBAIK
Harga syarikat beli balik yang tinggi, spred 7-8% , biasanya lain2 syarikat biasanya mengenakan cas spread 10%-15%

4) SEMINAR DAN LATIHAN
Dapat ilmu emas dan marketing melalui group whatsapp atau seminar
Anda tidak akan rugi walaupun join sekadar untuk simpan emas, tak suka menjual atau menaja, Powergold biz KOSONG risiko..
JIKA BEMINAT BUAT TRADING (MENJUAL) ATAU NETWORKING

1) TRADING ( MENJUAL )
Untung RM20 pergram jika jual kawan2..keluarga, jiran2..sebab anda bayar pada harga ahli dan jual pada harga pasaran, jika sebulan dapat jual 20 gram dah dapat RM400, dah lepas cover penuh atau separuh atau suku bayaran bulanan kereta anda..bergantung pada jenis kereta yang dipakai..TAK ADA KAWAN2? alamak!..kat FACEBOOK kita boleh add 5000 kawan,,kang tak larat lak nak balas PM mereka..sebaiknya ajak mereka jadi ahli..baru sama2 dapat beli dengan harga lebih murah dan berpeluang mendapat income lumayan dari networking

2) TRADING SECARA NETWORKING ( BONUS BESAR DI SINI, NAK KAYA FOKUS SINI )
Peluang jana income RM30 - RM10,000 setiap 10 hari jika aktif membina networking, istilah netwoking ni kita jadi customer kita sebagai ahli..kita ikat customer ketat2, semua komisyen belian atau jualan ahli yang kita cari masih kita dapat walaupun ahli berkenaan berurusan dengan lain2 stokis
Untuk TRADING dan NETWORKING anda di galakan hadir taklimat atau Bop berdekatan, penuhkan ilmu di dada, lengkapkan senjata sebelum pergi berperang untuk hadapi soalan2 negetif dan kaki2 kondem, jika anda berjaya menjawap soalan mereka dengan selamba anda pasti kaya dan berjaya dengan izinNya..InsyaAllah..
UNTUNG ATAU TIDAK KITA JOIN POWERGOLD?? ADA UNSUR SKIM CEPAT KAYA TAK.. KITA PIKIR LAH SENDIRI..

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tinggal jejak ya!!!